Förtidig julklapp

Idag har jag ordnat en julklapp till mig själv, som jag har velat ha väldigt länge: nämligen en hairextensions!

Jag var nere på studio JN i stan och gjorde den.. inte farligt dyrt: 875:- totalt blev det. Då ingick det äkta människohår också. Det blev så himla bra, jag tycker inte att det går o se någon som helst skillnad mellan färgen på löshåret och mitt riktiga hår. Nu ska jag verkligen försöka ha kvar det här så länge som det går.. mellan 3 månader och ett år kan det sitta i. Men när ens eget hår växer hamnar fästena längre och längre ner så det är i princip det som avgör hur länge man kan ha det. Nu ska jag gå och göra julgodis och ordna det sista för imorgon!

God jul på er!



FÖRE:


 

 

EFTER:

 

 


Hemma i västervik

Nu har jag varit i Halmstad i två veckor och dessutom hunnit med en reuninon med min kära tredje grupp. Nu är jag hemma i västervik  igen för att fira jul med släkt och vänner :)
Jag har fått supergod mat och dom är så glada att jag är hemma. Imorgon ska jag ut o rida på Curre och sen blir det stan med sofiarna och sedan bastukväll!
Jag har jobbat endel den här veckan, börjar lära mig kassan o sånt nu men systemet med arbetstider osv suger röv... aja maybe i'll get used to it.
Tror dock inte det.. men det är pengar iaf.

Kramar

RSS 2.0