Torsdag morgon

Ska snart till jobbet nu.. är rätt seg men bara 2 dagar kvar sen e jag ledig läänge..
På lördag kommer Viktor and the family hit!
Kan knappt bärga mig tills jag får träffa honom igen <3

Visfestivalen 2009

Hej min fina lilla blogg!

Fast du e inte så fin, inte pimpad ett skit men men jag e inte så teknisk o jag känner ingen som kan hjälpa mig heller :(
Idag är det tisdag och jag kom hem från jobbet för ca 30 minuter sen. Har varit en jävla dag, kommer dit och det är tomtöverallt plus att de e en jävlaoinsatt peson som beställt varor så det kom för lite.. Men de redde väl ut sig okej jag fick lite hjälp av Jocke och Sven. Det första som hände idag var att en as sur kärring kom o va förbannad för det inte fanns krondill och tyckte servicen var jätte dålig och jaa.. enligt henne finns det nog ingen värre affär än Willys. Känns inte kul man tar det ändå lite personligt även om jag vet att jag inte kan göra något åt att surkärringen vaknade på fel sida.
Trivs rätt bra på jobbet ändå, man rör sig hela tiden och det finns alltid nått o göra så tiden går fort.. Ska få min första lön nu om sisodär 11 dagar och den lönen är efterlängtad kan jag ju tala om!! Har inte så mkt o imponera med på kontot för tillfället. Ja som alltid var rikast av mig och Andre hela vår uppväxt.. nu tror jag han har gått om mig vilket känns mindre bra!
Fast jag har jobbat mkt i sommar plus att jag får 9000 tillbaka på skatten från Ausralien. Jaja nog pratat om pengar.

Denna helg var det ju som ni kanske vet Visfestivalen här i lilla viken, årets sk stora "happening". Och som om det inte vore nog med det hade jag Viktor här på besök vilket gjorde att utgångsläget för att det skulle bli en bra festival ökade rättså rejält.
Han kom på onsdagen och då överaskade jag honom med en rikigt god tre-rätters, det blev följande meny: (egenkomponerad av mig)

* Räk och kräftmacka med löjrom ägg och citron
* Mozzarella och basilika fylld kycklingfilé inlindad i bacon, tagiatelle med basilika och tomat creamfraiche och champinjoner
* Chokladpudding med exotiska frukter
Dryck: Miller öl och mousserande vitt vin

Det blev riktigt gott tycker jag.. Viktor sa att de va de godaste han ätit så jag antar att jag kan ta de som ett bra betyg!

På torsdagen jobbade jag till 18 och se åkte jag direkt till Slottsruinen för vi skulle gå in o titta på festivalen för första gången någonsin. Hade fått min biljett i present av Sofie och Sophie :D
De bästa artisterna tycker jag va Grus i Dojan, Åsa Jinder och MIkael Wiehe även om jag inte såg den sistnämnda så länge. Var så kallt så vi gick vid 12 tiden o då hade han inte spelat klart än. Förutom Viktor var jag även där med Sophie, Sofie och sandra.

På fredagen åkte jag direkt efter jobbet och hämtade Viktor, Andre o Malin o så drog vi till Sahara för att luncha med mamma och pappa. Åt grillspett o pommes, var gott men inte lika gott som det jag lagar ;)
På kvällen va jag på fest hos Anna, fick tårta och grejer, skitbra fest för övrigt :)

På lördagen var jag, Viktor o pappa ute o fiska.. va jätte bra väder men inget napp tyvärr vilket sög :( Jag gillar mer o lägga nät då vet man nästan säkert att de blir nått iaf! Det ska vi göra nästa gång.
Vi skulle åkt på en fest på kvällen till en kille som heter Ante men Viktor va inte på festhumör så det blev o va hemma. Jag va inte så pepp heller, så de blev en tvkväll som var väldigt mysigt de med.

Bra Vis sammantaget, den får 4 av 5 toasters!

Denna helg fick jag veta att Viktor kom in på Byggnadsingengör i Halmstad! Det är en väldigt bra stad tycker jag, har inte varit där men rent geografiskt och dessutom så ligger de vid kusten och bara 14 mil från Göteborg. Känns så jävla skönt att han inte kom in uppe i Luleå eller något :s

Igår började jag träna på Tjust rehab.. har inte tränat sen jag åkte till Australien i stort sett, dvs på typ 8 månader. Det kände jag av kan jag säga!! Var på bodypump med sophie, kunde knappt gå idag. Men nu ska det bli muskler på kroppen igen förstår ni :P Lumpenform kom tillbaks!
Idag blir det nog ingen träning men imorrn ska jag på afrikansk dans =)

Tack för mig, hej





ja

För dig

u är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

RSS 2.0