Tisdag

Sitter och pluggar nu.. eller jag ska börja snart.

Räknar ner dagarna tills torsdag kväll..då kommer viktor hit. Var två veckor sen vi sågs senast. Saknar honom så himla mycket. På lördag firar vi ettårsdag.. då ska vi ut och äta på restaurang. Har förberett 2 saker till honom också som jag tror att han kommer tycka om väldigt mycket. Men vad det är kommer jag inte att avslöja här!

Har kommit igång med min träning ordentligt på Tjust rehab nu. Det känns jätte bra faktiskt. Har tränat varje dag utom fredag den här senaste veckan. Brukar gå på bodypump, box och köra i gymet. Sprang på bandet nu i lördags, klarade 10 min på hastighet 12, vilket är fyskravet på polishögskolan. men har lång tid på mig o träna eftersom dom inte tar in nåra (?) i ausgusti nästa år så jag får vänta tills januari 2011. Jag har sökt beteende vetenskap nu i Halmstad iaf, den utbildningen är på 1 år och innehåller psykologi, pedagogik och socialogi. Saker man kan ha nytta av inom många yrken + att det är meriterande på polishögskolan.
Jag är ganska säker på att jag kommer in faktiskt. SÅ planen till vintern är att flytta till Halmstad, och bo i en lägenhet ihop med Viktor. Tror det skulle kunna bli riktigt mysigt!
Tänkte ju att jag skulle jobba men jag hade aldrig haft tid o jobba o bo i Halmstad samtidigt som jag skulle plugga historian, pskykologi, Naturkunskap och ledarskap. Man har fullt upp kan jag tala om. Arbeten, prov och föreläsningar. Men hoppas på att få lite tider på Willys i höst iaf. Skulle va skönt me lite extra pengar så man kan lägga undan lite på sparkontot. Har 1300:- i studieidrag så de räcker ju för ina utgifter som inte är sådär jätte stora eftersom jag bor hemma. Men sen e de ju som sagt skönt o ha lite extra... livet som student e ju inte flott sen när man pluggar på högskola och då e de skönt o ha dom där sparpengarna när de tryter i kassan.

Annars idag ska jag till skolan mellan 17.30-19.30.. Sen blir det träning vid 20. Dagarna är rätt tysta och ensamma nu för tiden. Jag skulle aldrig stå ut en längre period med så här lite umgänge.. Man träffar kompisar på helger kanke, pratar med mamma på eftermiddagarna och nåra på gymmet kankse... men ändå. Det är ju inte som i lumpen direkt. Folk hela tiden. Eller Australien, Viktor där hela tiden. Jag tycker om det.
Men snart blir det ju så igen :)

Kram Emelie

P.s Jag SKA bli mer aktiv på bloggen men det är fan svårt ibland.. att orka skriva. But I will get better.

RSS 2.0