Update..

Nu kommer det lite bloggande här igen! Det är ju inte en dag för tidigt.
Igår satt jag som många andra svenskar och tittade på Melodifestivalen. Vilket jävla fiasko det kommer att bli i Eurovision. Tror absolut inte Anna kommer vara med bland topp 10. Men svenskarna får väl skylla sig själva när de röstar mot Europas domare.. Jag tycker att Salem eller Eric Saade skulle vunnit med det är ju bara jag. Ringde iof inte och röstade heller så ska väl inte klaga egentligen men man blir ju fan sur på hur jävla taskig smak folk har! Timotej hade ju varit bättre o skicka till o med, dom va ju snygga iaf!

Idag ska jag till Sannarpsbadet med Sanna och Yasmine. Vi ska simma och stimma runt lite :) Blir väl en bra stund i Jaccuzzin också skulle jag tro. Varje gång jag badar jaccuzzi brukar jag tänka att "nån gng när jag e rik ska jag ha en egen hemma" :P Men när de händer vet man ju aldrig.

Lyssnade på Lady gaga's nya låt imorse, fy fan va bra! Videon e helt crazy.. men jag gillar att hon skiter fullsändigt i allas åsikter och kör sitt race! Låten heter Telephone .. kolla den på youtube den e sevärd kan man säga...

Håller på med ett arbete nu i skolan om genus och feminism.. är rätt kul att man ser frågor som rör detta område hela tiden bara för man jobbar med det. Alex Schulman tog uppämnet i sin show t.ex! :) För övrigt driver han pappa bloggen, riktig rolig läsning. Men iaf, i showen diskuterar Maria Montazami och Gudrun om jömnställdhet ... haha vilken mix va! Jag är inget stort fan av ngn av dem men i de här fallet säger ja bara : GO MONTAZAMI!!
Om man kan leva på karln, så gört ;) haha

http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2010/03/schulman-show-schyman-och-montazami

RSS 2.0