imorgon..

Imorgon:

Gå upp sju- halv 8.
Frukost.
Plugga.
10:15 Nautilus
12:00 Lunch
13-17 Plugga
18:00 Middag
18:30-20:00 Plugga

Kul kul..

Egyptenresan närmar sig.

Kom nyss hem från en matte lektion på komvux i mattw C. Går rätt ok nu, men det är mkt man ska lära sig och det är inga lätta tal för ett halvdant mattegeni ;P Men detta ska jag klara så är det bara. Vore bra o kunna söka Retail Management i Stockholm som en plan B. Men vi får se hur det går med detta först, måste trots allt sätta VG för att det ska gå vägen.

Imorse var jag och Viktor ute och gick i typ en timma.. vi gick lite vilse o hamna ute vid Frennarp :P Sen var tanken att vi skulle gå och rösta i förtid eftersom vi precis kommer hem från Egypten den 19 september. Så vi hade med oss valsedlar och leg och så när vi väl kom dit kom vi på: röstkorten! Så kan de va när man e ung o orutinerad på de här med röstning. Får ta det imorgon istället.
Köpte lite solskyddsfaktor, Aftersun och annat på HM med, bra o ha inför resan. måste växla pengar ngn dag med!

Imorgon är det onsdag och då har jag endel saker jag ska fixa:

- Ringa Securitas
- Diska här hemma
- Förbereda mat
- Städa iordning
- Tvätta
- Planera packlista
- PLUGGA med Sanna på bibblan
- Ut och gå med viktor på morgonen
- Träna styrka + simning
-Växla pengar

Så det var väl det jag ska göra! Är lite körigt nu med plugg o sånt innan resan men de e bara o köra på. Är rätt taggad för resan nu! :D Ska bli brun som en pepparkaka och dyka massor. O sen ska jag äta rätt mkt god mat också. Men nu först blir det att gräva ner sig i psykologiboken några dagar.

ciao.

RSS 2.0