November= glöggtime

Jaha nu ska man blogga lite igen då, känns som de va 100 år sen typ. Idag har jag jobbat under kvällen, lite lagom långt pass på 4 timmar. Men har jobbat med annat hemma innan de riktiga jobbet. Pluggade makroekonomi på fm och sen va jag ute o gick i en timma o sen så putsade jag fönster (första gången jag gör de någonsin :P) och så städa llite. Sen läste jag lite i affärsredovisningsboken. Ska gå på min första föreläsning i det imorrn. Man har ju o göra. Men dom två första kurserna som var mikroekonomi o marknadsföring tror jag gick bra. Vi har inte fått tentaresultatet än, kommer i början av nästa vecka troligtvis. När vi började med mikron trodde jag fan aldrig attjag skulle klara den. Kursboken va ju på engelska också bara för o göra de extra svårt :P Men man klarar ju som bekant mer än man tror! Jag längtar tillls vi ska börja med organisation o ledarskap efter jul!

Idag efter jobbet tog jag årets andra glögg (första dracks igår) och så åt jag några pepparkakor. Så GÖTTT! Dom hade ju kört på med jultema till 100 % på Willys nu så man blev lite sugen av berget med pepparkakor dom hade byggt upp :) Var rätt rolig kväll idag ändå, kul o jobba med lite andra än dom jag jobbar med på mina ordinarie helger.

Har varit i Prag nu också alldeles nyligen.. kom hem i måndags. Var där från onsdag till måndag. Var såå himla bra allting.. ville inte att veckan skulle ta slut. När man kom hem till en tom lägenhet kändes det tungt. Men nu har jag börjat vänja mig igen. Jag tänker på att detta är vad Viktor vill även om de e jobbigt för mig. Och samtidigt så kommer jag vilja åka iväg när jag går i trean och då kommer ju han få ställa upp för mig :) Så det är ju bara obita i det sura äpplet nu. Det har ändå gått över förväntan de här 2 månaderna som har passerat. Men vi har ju som tur är haft möjlighet o träffas. Men man förstår hur mkt man behöver och älskar varandra när man måste vara själv såhär länge. Känns ändå skönt att Viktor saknar mig lika mycket som jag saknar honom :)

Annars så vet jag inte om det finns så mycket mer att säga! Jag ska jobba hela helgen, sen ska jag till Ulllared med Elin på måndag genom en resa som skolan har anordnat. Det är gratis att åka med, så får man lyssna på en föreläsning av Boris och sen shoppa! Ska bli kul :) Sen åker jag till Västervik 2 dagar senare o stannar veckan ut. Ska bli hur mysigt som helst o komma hem igen, saknar alla jätte mkt, speciellt mamma o pappa (pappa jag vet att du säkert läser detta o blev jätteglad över ett nytt inlägg ;P). Ska nog baka lussebullar då. Och så rida Curre, fira Sophie i efterskott, ta de lugnt, gosa med katterna, äta god mat som jag inte själv lagat osv osv ;D

Nu ska jag kolla på nått webtv program och sen sova så man orkar upp imorrn till föreläsningen! :)


// Emelie





RSS 2.0