Lw


Där låghusen slutade och skogarna tog vid,
där allt var tyst och stilla som på kort
Där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort


Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart,
och när jag känner så då tänker jag på dig
Allt är så förgängligt allting kan briserna snart,
men Du är oförstörd för mig


Tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
Aldrig älska Dig igen

Vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem,
där är himlen lite närmre för mig
Där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig

Nya dagar väntar, med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
Älskade, älskade du


En vecka i frihet går fort

Snart har en vecka här hemma gått.. Tiden går fort när amn har roligt brukar dom säga. Inte för att jag har haft sådär jätte kul hela tiden men tiden har ändå bara flugit iväg. Lite vettigt har jag hunnit med iaf. Jag har varit nere på träningsverket ett par gånger o bl a fått träna mitt efterlängtade boxpass.
Sen så har jag varit ute i stallet och ridit på Pelé. Det var riktigt kul o komma ut dit o se lite gamla ansikten igen. Det är många som är väldigt nyfikna på hur det går för mig och vad jag får göra för nått. Imorgon ska jag ut till stallet igen och rida dressyrlektion.. jag kan ju inte tappa formen helt nu när jag är hemma!

För övrigt den här veckan så har jag spanat lite på vad jag kan göra sedan efter lumpen. I väldigt god tid ajg vet.. men hellre det så att man inte står där utan jobb sen! Ska lämna in en ansökan på Ostkustens bevakningstjänst så får vi se vad som händer. Idag har jag varit på Securitas. Jag trodde bara jag skulle dit för att lämna mitt CV och att chefen skulle få se vem jag var, men det visade sig snarare vara en arbetsintervju! Han var väldigt positiv och när jag har muckat så kunde jag få en timanställning där om jag ville. Det känns skönt att veta att man har ett jobb om man vill. Sen tror jag inte att väktarjobbet på Securitas är det allra roligaste, iomed att man mest åker runt själv och låser byggnader. Jag tycker mer om att jobba tillsammans med andra. Men som sagt, får jag inte något annat jobb så har jag ju det här spikat. Lönen var bra och det är nog ändå ett ganska soft jobb. får snacka lite med adde o se vad han säger om det.
 
Om du lämnade mig nu.. 
Vilken bra låt. Det är ju nästan så att man kan kalla den ett mästerverk. Deras röster passar så bra ihop.. o så alla stråkinstrument.. och den väligt fina texten. Perfekt att lyssna på när man sitter här hemma ensam i mörkret strax efter midnatt.





Skulle få massage.. men blev spådd

Nu var det ett tag sen jag skrev något här så jag känner mig lite smått manad så att den här bloggen inte ska bli totalt föråldrad o igendammad.
Idag har varit en jäkligt slapp dag.. efter en lång sovmorgon fick jag skjuts av farfar ut till Gränsö för att få lite "massage" (Löjtnant Lundbergs beskrivning av vapenrörelserna "ryck, slit, dra" passar ganska bra in på det jag genomgick). Fast det var skönt.. oftast.

Han som jag var hos håller på lite med tarotkort, healing, energier och sånna saker också.. han menar att vissa spänningar kan bero på saker man är med om i livet. Till ex så kände han en knut vid min axel o då frågade han om jag har svårt att be om hjälp, och då främst be killar om hjälp.. blev lite paff för det är ofta så jag känner.. att jag drar mig för att be dom om hjälp, jag vill klara mig själv. Borde inte vara så stolt.
Sen efter ett tag tryckte han på ett annat ställe o så frågade han om det finns någon person jag har en irritation emot, något som stör mig väldigt mycket.. och jag kunde inte precis neka till det han sa. Kanske inte skulle beskriva det som en irritation men det är troligtvis det han syftar på som gör att att jag är sjukt stel .. iaf bidragit till det. För det är något som upptar mycket av mina tankar och som gör att jag inte mår bra. Sen så när vi var klara tog han fram sina tarotkort.. (jag är VÄLDIGT skeptisk till sånt så tro inget annat).. men bara för skojs skull så gick jag med på att ta tre kort: Ett för det som har varit, ett för det som är nu och ett för framtiden.
Det första kortet förklarade han som att jag förut inte riktigt visste vad jag skulle göra eller vem jag var, men att jag tillsist lyssnade inåt och hittade min egen väg.. det stämde ganska bra eftersom jag var välidgt osäker på vad jag skulle göra efter skolan slutade och jag ville inte bara vara kvar här i västervik o dega omkring.. men jag kände att lumpen var något för mig trots att många tyckte det var konstigt att man vill göra en sån sak frivillligt. O det blev ju väldigt bra tillslut.
Det andra kortet var en person med massa huvuden runtomkring sig.. Han sa att det visar på att det finns någon med mig.. som typ en ande. Min mormor till exempel. Det är nog faktiskt så att hon är med mig i det jag gör.. min mormor stod mig väldigt nära.. hon var nästan som en mamma för mig eftersom jag var där jämt när jag var liten. Sen så dog hon i cancer när jag var 12 år.. o hon var bara 57 år gammal.. så det var hemskt :/
Men efter det så har jag ibland känt att det finns någon där.. ibland i drömmar väldigt påtagligt och ibland bara allmänt.. jag kan tänka typ: "Vad hade hon tyckt om den här personen" eller "vad hade hon gjort i den här situtionen" o då kan man lättare veta vad man ska göra..
Jag är ingen person som direkt tror på spöken o medium o sånt skit.. jag tror de flesta s.k. "medium" mest vill tjäna pengar på folk olycka o vilja att tro att deras döda familjemedlemmar fortfarande lever kvar på något obeskrivligt sätt. Men idag när han sa det att din mormor finns här, hon finns här just nu och hjälper dig framåt.. så blev jag verkligen förvånad. För det är precis det som jag har känt, men endå försökt vifta bort det jag har känt av.. Jag ska inte göra det någon mer gång. Hur kan det bara vara ett sammanträffande? De e nästan lite läskigt...

Tredje kortet iaf, som stod för framtiden.. ett kort med en ängel som gick på en trappa från skyskrapor och hus, uppåt och bort.. Det stod tydligen för att jag inte kommer bo i en storstad. Jag kommer bo på landet och ha mitt eget ställe. Hmm.. vem vet.. det var ju länge en dröm jag hade med en stor gård med djur o allt som hör till. Fast jag skulle aldrig klara av att bo helt isolerad.. isf skulle det inte vara långt bort från en stad.
När han hade gått igenom de här tre korten.. som jag endå kände stämde rätt bra, så frågade jag om jag kunde få ställa en fråga till korten (har hört att man kan göra de..hehe). Så det fick jag.. o jag frågade om det kommer bli bra igen. Då kom det upp ett kort med en person som höll i en mask och som hade en orm slingrande runt sig. Han sa att jag måste sluta gömma mig bakom något jag inte är och lyssna på vad jag verkligen känner i hjärtat.. skita i vad huvudet säger. Ormen stod för att jag inte ska ändra mig och kanske ibland lägga syrliga kommentarer utan hela tiden bara vara mig själv..
Mm de är ju lätt.
Gör det som hjärtat säger och sluta gömma sig.. jo visst det rådet har man ju fått många gånger genom sina tonår. Nu är jag fan snart 20 år men är man bra på det här än eller? Nej.

Den senaste tiden har verkligen allt varit upponer.. våran grupp har nog aldrig varit så splittrad som den är nu. Alla är förbannade på alla. Jag hatar när de är så.. vi hade fått sån jäkla bra sammanhållning etfer baskerprovet o alla gjorde verkligen allt för att vi skulle klara det. Sen ska vi bestämma dessa JÄVLA befattningar.. o vad händer? Jo alla blir som galna. Ingen vill vara signalist, alla vill vara gruppbefäl. Det är som att kasta ett köttstycke till en bunt med lejon ungefär. Lägg dessutom till att alla är trötta och lättretade efter baskerveckan.
Men nu är det bestämt iaf.. och vi får vara ifrån varandra en vecka så det borde inte vara lika illa när vi kommer tillbaka.. förhoppningsvis.

Lördag.. Skulle bara stannat hemma den kvällen.

RSS 2.0