Tisdag

Hej igen!
Oj det var lite dålig aktivitet på mig här inne.. men har ju inte så mkt o betätta om nu som jag hade när jag reste runt i världen o upplevde en massa grejer varje dag.
Jag har iaf börjat mitt jobb på Willys nu och jag trivs ganska bra, det är nog det bästa sommarjobbet jag har haft hittils.

Det har varit sjukt fint väder de senaste dagarna, igår var jag på löga o solade med sophie, pierre och Sandra. Blev lite brun iaf. Idag e jag hemma från jobbet, känner mig så seg i huvvet. Men hoppas på att jag kan gå dit imorrn iaf.
På fredag ska jag o Sophie ta en roadtrip till Mellerud och kanalyran och såklart till min älskling!!
Längtar efter honom ngt sjukt mkt..

Sen är det Vis helgen efter det, då ska jag gå in o kolla på föreställningen på torsdagen och på fest hos anna på fedagen och på lördagen tänkte jag ha lite grillkväll här hemma.

Nu ska jag gå och lägga mig o vila igen. måste dock iväg o skriva in mig på komvux idag .. ska läsa historia A så jag kan söka polishögskolan sen i januari.

// Emelie

Hej Bloggen!

Nu är jag hemma från Australien och därmed är det slut med skrivandet på resedagboken och istället kommer jag använda dig min fina lilla blogg :)

Nu har man börjat förstå att man e hemma igen och att mitt sk "vanliga" liv drar igång igen, något jag har sett fram emot. Jobb på willys, häst, träning på TR, fester med kompisarna, vara vid stugan och träffa Viktor så mycket det går är min plan..

I förrgår tog andre studenten vilket vi firade mkt här hemma, det var riktigt kul o träffa alla igen!
Fick även besok av linda och min älskling..

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mitt första träningspass på Tjust rehb eller inte, men jag tror det lutar åt det sist nämnda för jag ska jobba vid 6 imorrn och då vill jag gärna va i någelunda bra skick.. får ta det sen i veckan.

Vi hämtade Curre idag, han var sig lik. Ska bli kul o rida igen. Men idag får han vänja sig vid den nya hagen o kompisarna.
 Nu ska jag fixa iordning mitt rum!

RSS 2.0