Tisdag!

Nu har jag precis kommit hem från en runda från stan. Har varit sjukt fint väder idag för en gångs skull! Satt och tog en glass vid Nissan, så himla skönt o sitta där och titta på vattnet och bara njuta. Var ledig hela dagen, började med att äta frukost med älskling, och pratade lite med Linda i telefonen innan jag åkte och tränade på Nautilus.. var första gången på typ 1½ vecka eftersom jag har varit sjuk. Hade turen att åka på en halsfluss. Men nu är jag fit for fight igen så det blev först lite träning på gymmet och sen en löparrunda på Galgberget, men bara en liten sväng på 2 km. Imorgon ska jag springa efter jobbet, tänkte ta 5:an då. Och på torsdag ska jag köra Box med Viktor.

Håller på och planerar lite för min framtid nu när jag vet att det inte blir något pluggande i januari som var plan A. Finns några olika alternativ som jag väljer mellan nu, men finns en sak som jag vill lite mer än allt annat. Hoppas bara det går att genomföra.. vora så sjukt kul. Har ju beteendevetenskapen fram till december men sen mellan januari och augusti vet jag inte vad jag ska göra (förutsatt att jag kommer in nu den här gången när jag söker). Kommer uppdatera när jag har lyckats ordna någonting!

Nu framöver är det ganska mycket uppbokat under helgerna.. vilket är kul!
Den här helgen är det dock inget speciellt förutom att vi ska ut till Tylösand och lyssna på Roxette på lördagkvällen.
Men framöver ser det ut såhär:

19-23/8: Åka hem till Västervik
27-29: Västervik igen, pappas 50-årsfest :)
3-5/9: Tjejmilen i Stockholm med Sanna, Viktor och Max (dom två sistnämnda är dock bara hejarklack)
11-18/9: Åka till Hurghada, Egypten med Viktor
1-3/10: Åka på hotellweekend i Göteborg och fira våran 2-årsdag

Så ser planen ut! Ska bli riktigt skönt o åka utomlands.. vi ska dyka där är tanken. Har man tagit dykarcertifikat måste man ju utnyttja det också!

I alla fall så var jag ute efter ett par jeansshorts och en svart genomskinlig blus idag på stan med hittade inget av det, hittade dock en klänning på HM som var jätte fin! Ska ha antingen den eller den rosa jag köpte i förrgår på pappas 50-årsfest den 28/8. Vilken tycker ni jag ska ha?


Mamma och Viktor i lördags efter After Beachen på Tylösand




Den...



..eller den?


Nu blir det kantarellmackor och sen tror jag vi ska se filmen Kick ass. Ciao.




Negativt besked

Fick idag beskedet att jag inte kom vidare till sluttesterna på pliktverket.. känns jävligt surt och irriterande och fan..... Vet inte vad jag ska göra för att förbättra mig massa?? Jag har ju lumpen, rest, pluggat beteendevetenskap och jaa .. jag tkr det känns som bra ämnen att ha läst. Fan va besviken jag är nu.. tror det beror på att jag är lite ung, men ändå 22 år är inte jätte ungt? Sen vet jag en tjej jag gjorde lumpen med som kom vidare och hon e samma ålder o samma ställe att göra lumpen på, ända skillnaden e ju att hon jobbat som väktare efteråt och att hon inte har gjort en dum grej som jag gjorde för 4½ år sen.. tror det kan ha förstört själva intrycket av min ansökan rätt mkt. Men ska söka igen nu den 15 augusti men så tar de ju ett helt år till innan man kanske kommer in..orka vänta så jävla länge liksom :/ Kanske aldrig kommer in heller det är ju  det man inte vet. Nu ska jag försöka vila bort den här förbannade halsflussen jag har fått. Life is goood today

RSS 2.0