harry



There goes my hero, watch him as he goes...


Imorgon är det fredag!

Idag har jag varit och vaccinerat mig mot hepatit B och meningovax. Det känns lite i armen nu.. buhuu :(
Fast det går nog över snart!
Idag skrev jag lite listor.. packlista och vad reseapoteket ska innehålla. Sen har jag skrivit ut mitt visum, gjort klart det sista med mina engelska CV:n och lite annat smått och gott.
Sen var jag på stan med Sofie.. handlade lite smink och annat skit.. har ju redan fixat present till sophies fest imorgon för länge sen :) Inget panikköp här inte.
Hon provade lite saker i min garderob tills imorgon.. själv köpte jag nya kläder på Gina Tricot i Linköping när jag var där i måndags. Så jag vet redan vad jag ska ha på mig!

Igår var jag faktiskt duktig. "Jobbade" lite här hemma.. krattade löv, plockade frukt, städade uthuset och nere i tvättstugan. Det var riktigt skitigt och äckligt där nere kan jag meddela. Men det tog några timmar och jag fick 600 spänn för det så det var det värt!

Imorgon är det äntligen fredag! Hela veckan har jag längtat efter denna dag som jag tror kommer bli riktigt kul.
Finns många bra skäl till att den kommer att bli bra:
1. Sophies FEST!
2. Viktor kommer hit :D
3. Linda, Larsson o Magnus kommer hit
4. Det är fredag, min favoritdag på veckan!

Kan inte tiden gå lite fortare så jag kan gå o lägga mig så det kan bli fredag snart?





/ Emme

_

suck.... :/

Sometimes you can't make it on your own..

.. är en fin gammal U2 låt som jag lyssnar på just nu . Och visst är det lite så.
Idag ar en dag jag tänkte göra massa saker men det blev inte så himla mkt av det tillslut. Fast jag gjorde det viktigaste:
  • Var ute och sprang
  • Bakade chokladbollar
  • Hade teorilektion med barnen
Det blev en runda på barkbanan vid sofie och sen lite styrka.. man är ju inte direkt vad man har varit men vafan, bara att ta tag i det ... nångång kommer väl konditionen tillbaka. Lär ju inte sitta stilla så mkt när jag är i australien heller.
Sen fixade jag chokladbollar, dom blev goa. Det var ju sista gången jag hade mina teoribarn idag så jag tänkte överaska dom med lite gott. Dom blev överlyckliga kan jag tala om! Kommer sakna dom lite faktiskt, dom är så söta.





Nu är det inte många dagar kvar tills sophie's big party :) Jag hoppas Viktor kan komma hit på torsdag .. jävla idiotgubbe som sitter o bestämmer avgångstider på SJ. dom måste ju fan ha slagit i huvudet lite för många gånger.. blir så lack. Det var ju samma sak när jag åkte till Stockholm, tror tågen var framme i rätt td 10% av resorna ungefär. Och inte kan dom ha tåg som avgår på vettga tider.. men aja.. kommer han hit på fredag så går väl de med.. suck.

Imorgon ska jag göra några ljusa slingor i håret hos Sophie. Måste fixa till utväxten igen., Sen ska jag göra lite jobb här hemma (money, money, money!) och sen blir det nog box på kvällen.

Ska sova nu tror jag, känner mig riktigt trött i kroppen.. det är nog tack vare mitt "hårda" träningspass idag.

/ Emelie

Hemma i Västervik igen.

Nu är jag hemma från tyskland igen.
Så hur blev då resan som jag inte ville åka på egentligen? Jo, svaret är att den blev bra!
Vi åkte färga från Göteborg - Kiel på torsdagen och den resan var riktigt rolig.. vi började med att äta en middagsbuffé med alla möjliga maträtter (efter ca 6 timmars stimmande på bussen). Det var riktigt gott o dessutom gratis alkohol.. Så ni kan ju gissa var vi hade våran förfest :P
Sen gick vi till taxfreen och shoppade ännu mer alkohol innan vi drog igång hytt-festerna som kan sammanfattas som trånga, varma men jävligt mysiga o fina!
På färgan fanns det dansgolv och bar så dit drog vi när alla hade blivit lite dragna.. riktigt kul där med med tanke på att det bara var vi där (föutom några gamlingar) och jag var i stort sett ensam tjej. Så jag ficsk dansa väldigt mycket och det uppskattas.. Trodde inte de fanns så många buggproffs gömda bland killarna ;)
Det blev en sen natt och en tidig morgon men det var värt o va lite trött på fredagmorgonen. Jag var duktig o gick upp i tid och käkade frukostbuffénn så min baksmälla blev inte så farlig.. jag brukar må bra igen så fort jag får i mig lite mat och vatten.

På fredagen åkte vi från Kiel till Berlin med buss, det var ca 35 mil. Vi åkte direkt till arenan där vi skulle ha generalrepetion inför morgondagen. Den gick relartivt bra, FÖRUTOM att Lingtoka näst intill snurra av min armbåge i ett moment i drillprogrammet. Det var inte skönt att få en baljonett där.
På kvällen åkte vi till en tysk kasern där vi skulle tillbringa nätterna i Tyskland. Der var faktiskt överaskande stora rum och fräscha badrum. Bättre än på K1! Jag sov rätt gott i min säng den natten.

På lördagen hade vi en show klockan 14 och en kl 20. Det var mycket fixande, uppställning och väntande framförallt. Uppvisningarna gick realtiv bra med tanke på förutsättningarna (hala golv, mkt nerver och inte så mkt övning innan). Kapten Hjelm var nöjd och Lundberg med. Jag tyckte det kändes grymt mäktigt att gå in och köra våran grejj inför ca 14 000 pers. Det var verkligen fullsatt och folket var verkligen imponerade av det vi gjorde, vi fick spontanapplåder flera gånger under genomförandet. Sen kom några överstar, och han som var chef för hela arrangermanget och ackade för bra insatser och han sa även att han ansåg att vi var en av höjdpunkterna i showen. Så det kändes ju bra o höra.

På söndagen var det en show kl 14 och innan den hann vi med en guidad tur i Berlin med en guid som vi trodde hade rökt på. Hon var helt väck i skallen, vilket iof va jäkligt kul!
Efter showen som gick bra den med så var de dags o trycka in sig i bussen och åka hemmåt.
Färgan hem va lite pensionärsvarning på, de va inte så highlife kan man säga. Men vi livade upp den så gott vi kunde. Självklar var det fest och även om baren stängde 12 (!) så satte vi på musik där nere i smyg och shakade hela natten. Det var rätt kul att endel sov ca 30 min innan det var dags o gå upp. Jag sov hela 2 timmar!

Något som jag tyckte var kul var att se alla militärer från andra länder. Tyskarna var grymma på vapen rörelser.. t.o.m kapten erkände att dom var bra. Snygga uniformer hade dom med! Andra länder som var där va Cananda, Storbrittanien, Finland och Turkiet. Det blev en rättså varierad show kan man säga!
Jag bytte till mig ett baskermärke av tyska vakbataljonen mot ett av våra märken. Deras märke va häftigt.

Nu är jag alltså änligen hemma i Västervik igen, det känns skönt. Dom här dagarna har känts långa, kanske för att vi har kört från tidig morgon till ca 00. När jag kom hem förut fick jag lite saker av mamma och pappa till resan! Det var en ryggsäck och massa tillbehör i den som jag absolut kommer få användning av. Dom är så snälla :)

Idag är en lite speciell dag, det är nämligen en månad sen jag och Viktor blev tillsammans! Tiden går fort när man har roligt ... Känns så sjukt bra att du är min kan jag lova! Du är verkligen det bästa som hänt mig och om två veckor åker vi till Australien. Mitt liv är så himla bra just nu och jag tror jag har dig att tacka för det till 99% .
Jag fick ett väldigt fint sms idag.. blev så glad. Du är så fin..orden räcker inte till.

Om två dagar ses vi igen!

Nu ska jag sova lite,
ha de fint..
Och bara så ni vet är tyskland ett tråkigt land jag skulle aldrig vilja flytta dt. Sweden is the shit.

/ Emelie

RSS 2.0