Smygfylla

Idag har jag varit ute och tagit mig en ridtur i grårusket. Var skönt faktiskt de va så länge sen jag satt på hästryggen nu känns det som.

I helgen har jag varit på kräftskiva.. haha lite sent o ha den i slutet av november kanske. Men iaf så hände en rolig grej, mamma tog med sig en persikocider flska för hon tänkte att nån kanske ville ha alkoholfritt alternativ. Jag drackd en och det var bara ajg som ville ha sån cider så jag tog ett par glas.. sen började jag känna mig lite lullig men jag tänkte att de måste va inbillning. Efter en stund kollade jag på flaskan för jag tänkte att de KAN INTE va jag som inbillar mig detta. Då ser ja att de e 6 % alkohol! Hah morsan söp ner mig i smyg ;)
Jag: - men mamma, de e ju alkohol i den här!
Mamma: - Neeej då det är det inte den e alkoholfri!
Jag: - jasså. men det står 6 % på flaskan?
Mamma: -  jasså gör det?!

Koll på läget. Men jag skulle inte köra bil så det var lugnt :)

fredagsmys

Har nu avslutat mitt arbete om imperalism och världskrig. Idag fick jag mitt betyg satt i naturkunskapen också. Fick MVG :) nu ska jag se på Idol med Sophie o pierre .. myyyyysigt

80-årskalas i Helsingborg

Hej min kära blogg!

Jag skulle vilja göra dig lite finare men jag är ju så oteknisk.. Om någon är duktig på detta område så skriv gärna till mig jag tar gladeligen emot hjälp.
Jag tycker den här veckan har varit jätte bra.. förra helgen var jag och Viktor hemma i Västervik, vi var på sexpartyt hos Sophie och sen var vi ute hos Ida och Jocke och tittade på deras nyinköpta villa i Ankarsrum. Den var fin men vääldigt stor.. jag skulle inte orka ha ett så stort hus, men dom verkade trivas och det är ju huvudsaken!

På söndagen åkte vi tillbaka till Halmstad. Där hade jag på måndagen min första arbetsdag på Max hamburgerrestaurang där jag har fått jobb! Jag kommer kombinera mina studier på högskolan med helg/extrajobb som restaurangbiträde där. Jag är lite stolt att jag fick jobbet faktiskt, restaurangchefen berättade att det var 450 sökande till jobbet! Och så valde dom mig. Hon tyckte att det märktes att jag har gjort lumpen och det är alltid kul att höra. Sen blir det lite fel och det kör ihop sig när man är ovan men dom andra hjälper till om det händer något så det känns skönt. Jag känner att lite extrapengar är välkomna! Det är en bra merit i CV:t också. Men jag planerar ingen livslång karriär på Max.

Förutom att jag jobbat tre dagar har jag hunnit avsluta mitt ledarskapsarbete och så har vi flyttat in alla möbler i lägenheten. Det har blivit riktigt fint, men det fattas fortfarande lite saker. Om någon känner att de vill köpa en julklapp så behöver jag en dammsugare! Jag tror aldrig jag har haft en såhär lång önskelista någon gång innan jul. Annars brukar man inte komma på något alls och bara önska sig pengar, men det kan jag ju tala om att så är inte fallet i år.

Helgen har varit ganska händelserik.
På fredagen hade vi idolkväll hemma i lägenheten och besök av Zada, Joahnna, Alex, Simon och Erik. Sen på lördagen kom familjen Nilsson och hämtade oss för vi skulle åka ner till Skåne, närmare bestämt Helsingborg. Viktors mormor fyllde 80 år så vi skulle ut och äta julbord med Evas (viktors mammas) släkt. Det var jätte gott julbord och hur trevligt som helst med livemusik och sånt.
Men det hände en väldigt läskig sak, Viktors mormor ramlade av stolen mitt i allt och var medvetslös på golvet. Vi ringde abulans och först trodde vi hon hade fått en hjärtinfarkt och dött. Men som tur var så vaknade hon till efter några minuter och när de tog tester på henne senare så var allt normalt. Hon hade antagligen bara svimmat för det var väldugt varmt där inne och så drack vi snaps till julbordet. Tur det!! Men läskigt var det innan man visste hur det var med henne.
På vägen hem åkte vi förbi Ikea och jag bytte en lampa som vi hade köpt där som var trasig, och så blev det några småsaker. Nu är jag hemma i Västervik igen och här är det grått och smådeprimerande. Men det är väl så vinter/höst är antar jag. Förra året vid den här tiden var jag i Alice Springs ute i öknen. Och året innan det var det lumpen för fullt. Jag undrar var jag gör om ytterligare ett år? Jag hoppas jag fortfarande bor i Halmstad och att det går bra med skolan, samt att jag kommit in å polishögskolan i Växjö och ska börja i Januari. Vi får se helt enkelt :)

Idag ska jag ägna dagen åt att plugga för ett prov vi har i eftermiddag i genetik. Ska kanske träna också om jag orkar det. Sen blir det historia plugg resten av veckan. Jag längtar till när alla kurserna är klara..


 


 

 



Halmstad igen!

Hej!
Nu är jag i Halmstad igen. Var hemma över helgen och träffade Sofie för första gången på 6 veckor, hann också med att gå på sexparty =) Var riktigt kul! Men nu är jag som sagt tillbaka här på västkusten igen. Idag får vi börja flytta in alla grejer i den "riktiga" lägenheten. Äntligen! Jag ska snart hem och fortsätta .. har flyttat köksbordet o lite annat. men sängen får vänta tills viktor kommer hem. Nu ska jag handla.. tänkte laga basilikafylld kyckling och pasta idag. Det e så jävla gott..
O just de, ikväll ska vi hämta den nya soffan!

Sexparty

På fredag, alltså om en vecka ska jag på sexparty hos Sophie. Ska bli jävligt skojj faktiskt!! Har haft det här hemma en gång men det var nog minst 2 år sen. För er som inte vet vad sexparty är så kan jag tala om att det inte handlar om någon slags orgie i gruppsex utan det är ungefär som ett tupperwear party, förutom att hon som kommer med grejer har dildos, massageolja osv istället. Bra förfests aktivitet, det kan jag rekommendera.
Sophie fyller 21 år idag så det är hennes födelsedagsfest. Ikväll ska jag dit o fika och kolla på idol. Tänkte ta med mig en av presenterna också så får hon resten på festen.

Nu måste jag göra klart naturkunskapsprovet och arbetet.. see you

Torsdag

Har tränat idag.. precis som alla andra dagar den här veckan. Idag blev det box.. skapligt trött man är nu.
Har så himla mycket med skolan nu, allt ska vara klart den 1 december. Jag ska på arbetsintervju på Max nu på måndag.. får se hur de går!
Snart flyttar jag på riktigt till Halmstad =)

RSS 2.0