Resan bokad!

Idag är resan till Australien bokad!
Vi åker den 17 november från Göteborg, byter flyg i London, mellanlandar i Singapore för att slutligen landa i Sydney.
Flyget går klockan 07:10 på morgonen så vi måste åka från Mellerud typ mitt i natten. Tur att det finns snälla människor som skjutsar :)
Sen på vägen hem kommer vi stanna i Bangkok i 6 dagar. Det lär vara endel regn då eftersom de e monsunperiod i Thailand då, men vi ska ju ändå mest shoppa o se själva staden så det spelar inte så stor roll. Tror nog jag kommer få nog av sol efter ett halvår i Australien och en månad ute i öken!
Sen har jag ju dessutom ett mycket förnämligt resesällskap, nämligen dirty Harry som jag tror jag kommer ha mkt glädje (och nytta!) av ;) Jag tror att han är ungefär lika lättad som jag över att allt är klart nu.

Jaha, då behöver man inte oroa sig för det där något mer.. ska bara ta några vaccinationer, fixa med försäkringsbolaget och handla in lite prylar t ex en fet ryggsäck. Men det är ju bara detaljer.

Imorgon åker jag mot Tyskland. Jag vill inte.
Hoppas det blir kul.. brukar ju bli bra när man inte förväntar sig så mkt. Och just nu färväntar jag mig nada av denna tripp så kanske blir de the worlds greatest bara för det.



Tänk om allt bara kunde vara perfekt nu.
Det får bara inte vara så... inte nu. Det är verkligen ingen timing överhuvudtaget. Det är fan alltid något som ska jävlas med en.. blir galen.
Aja, ska ta tag i det när jag kommer hem igen. Finns inget jag kan göra nu ändå. Mer än att må dåligt.
Skit samma.. ska inte tänka på det. Det löser ändå ingenting :(

Nu ska jag gå o glo på tv. Ha det bra här hemma, medans jag är i hitlers hemland.
Ciao.

Projekt

Idag har jag börjat på ett projekt!
Men vad det är kan jag inte tala om..
Men det är kul iallafall! :)

Och så var jag o bokad in vaccination. Det finns ju endel skit där nere kan jag tänka mig.
Får se vad dom rekommenderar att man ska vaccinera sig mot. Men det blir nog bara hepatit B.
Bara mamma som är lite nojig :P

Har fixat mina CVn idag.. både det på engelska och det på svenska.
Imorgon ska jag ut o springa - ja ni hörde rätt! Det är fan dags o ta tag i det nu, jag kan inte skylla på att jag är sjukt (har lite ont i halsen dock men de skiter jag i) och jag måste fan röra på mig. Min period med högintensiv träning var allt för många månader sen nu.. Så imorrn blir det joggingskor på..
Sen ska jag gå på stan med sofie o anna o fixa lite o sen ska jag ha teorin ute i stallet.

Två dagar kvar till tyskland nu. Känns konstigt o säga de, men jag känner verkligen ingenting för den resan.. varken ser fram emot det eller tkr de ska bli tråkigt. Den bara är.
Jag tror det beror på att jag har annat o tänka på nu.. Australien tar upp mer fokus kan man ju säga.
Men det blir nog kul där.. när man inte har nåra förväntningar brukar de ju bli bra. Vi ska ju uppträda för 12 000 pers.. de kommer bli häftigt.

Nu ska jag sova tror jag.
Goodnight.

/ Lejonqvist

Det var ett tag sen nu!



Hej hej där..

Jag har inte varit så aktiv på sista tiden men det har sina förklaringar.
Har haft besök återigen denna vecka från skogarna i Mellerud. Det har varit sjukt trevligt på alla vis, dock är det så att det gör att mina aktiva skrivarsida tonas ner lite.. jag prioriterar helt enkelt annat än denna blogg.. sad but true :/.

Denna vecka har det faktist rört på sig lite i mitt liv vad gäller framtiden.
Jag har fått mitt visum (tack gode gud gför det!) jag har fått JOBB i australien.. efter att ha ringt dit två ggr. Det var inte så roligt o prata engelska i telefonen men det krävdes för att lyckas skaffa jobb o va gör man inte?
Så nu har jag och Viktor jobb på en farm i Alice Springs från den 28 november till den 3e januari.
Så jag firar jul o nyår mitt ute i öknen i ca 35-40 grader värme. De ni!

Vi har också bokat resan, eller hade. Den 17 november kommer vi åka, men det blev fel på hemresedatumet så var tvungen o avboka o boka om igen. Men ska fixa det imorgon.
Hmm.. typiskt att de ska bli så, hoppas vi kan få det klart imorrn. Då finns det verkligen inget som kan hindra mig från att åka! Det känns så jävla kul!!

Jag ska till Australien, till andra sidan jorden i ett halvår.
Jag slipper snö, kallt och tråkig-västervik för att åka till något som närmast liknar ett paradis. Sommar, värme, sköna människor, fest, stränder, häftiga djur.. det finns hur mycket som helst man kan rabbla upp..
Jag är så glad att jag får chansen att göra det här!

Imorgon ska jag fixa lite inför resan.. översätta mitt CV till engelska, boka tid för vaccination och kanske läsa lite om Australien i en av mina böcker om jag hinner. Sen måste jag köpa en ryggsäck, solskydd o endel annat till packningen.
Har tre dagar hemma nu och sen blir det Tyskland med lumpen.
Sen är det bara två helger kvar, sen drar vi.

Och ett litet tillägg: Denna vecka har varit otroligt bra och gått väldigt fort. Konstigt att vissa veckor bara försvinner medan andra kryper fram. Vad kan det bero på?
I know ;)
Men jag tror nog att den här veckan kommer bli kul även om jag inte får något sällskap. Veckan som kommer sen blir det ju fullt hus ( läs rum) med Larsson, Linda, Magnus och Viktor boende hemma.
Skit sköjj tippar jag på att den helgen blir!

Nu ska jag sova..
Ska uppdatera när resan är spikad.

Ciaooo

// just me


Tv serier!

Idag har jag varit duktig.
Var ute och gick med Sophie i 2½ timma. Det var riktigt skönt..
Vi gick ut till stallet, runt hela Marsbäcken och sen hem till henne.
Nu har vi lagat schnitzel o  potatis.. numera är jag mätt o go.

Ikväll ska jag se på Bonde söker fru. Kanal 4 20:00 om det är någon som inte har koll!
Det är något med det programmet som är så gulligt. Vet inte om det är de småtöntiga bönderna som fnissar som 13 åringar när de ska ringa upp en tjej, eller om det är alla fina sommarbilder man får se..
Idag ska dom möta sina UTVALDA för första gången. Hehe..
Och idag är dessutom ett av de bästa programmen som finns: Grey's Anatomy.
Det är inte en läkarserie bland alla andra. Det är outstanding.


Här kommer min lista över..




 BÄSTA PROGRAMMEN HÖSTEN -08
(vissa mer interligensbefriade än andra, men skit samma, jag ser inte på tv för att bli smart!)

1. Grey's anatomy   -   Karatärer man inte kan låta bli att tycka om
2. Ensam mamma söker  - Sophies moster är faktiskt med!
3. Desperate Housewifes  -   Roligt och oförutsägbart
4. Bonde söker fru   -  Gulliga bönder
5. Idol   -  Johan Palm.. the little rocker  - I like!







Imorgon ska jag nog skriva Cv. Och lite annat trams.
Tack och godnatt, nu börjar min tvkväll :)



Solen skiner, himlen är blå.. vad det är skönt att leva då.



Nu börjar jag känna mig friskare!
Idag är det strålande väder och jag ska ut o gå med Sophie.
Detta kommer nog bli en bra dag.
Jag har bara ett problem just nu som jag blir lite smått orolig över.
Det är mitt visum.
Skickade in det för en vecka sen, fick ett svar i fredags att jag skulle komplettera lite uppgifter o så.
Och nu går jag alltså och väntar på o få bekräftelse att det är klart.
Det känns som  dagarna kryper fram..
Men det är bara 2 hela dagar sen för helgen räknas ju inte. Så det är inte så länge sen egentligen men det känns som det. Blir fan lite nervös. Kan väl erkänna att även solen har sina fläckar och några lik i garderoben..
inte för att jag har varit någon drugdealer in the past iof men man vet ju aldrig med dom där stollarna i Australien vad dom anser om det ena och det andra.

När (om?) jag får mitt visum då ska jag fan fira.. då kommer jag vara den gladaste tjejen on earth.
Och om jag får något annat svar än det jag vill ha så går jag o gräver ner mig.
Haha.. näe då får jag lösa det på något annat sätt! För jag ska till Australien kan jag tala om och när jag väl vill något då blir det så på nått vis! Det kan faktiskt vara positivt att man e en envis jävel även om Sofie tycker att jag då och då är lite för envis ;)

Mina teoribarn är dom sötaste i hela världen btw. Ska adoptera dom alla 5. Det vore rätt skojj med 5 6-7 åringar som sprang runt här.. då hade man inte varit sysslolös diekt. Igår fick dom träffa lilla gubben för första gången.. och så lärde dom sig om hästens färger och tecken + delar. Och som vanligt så tjatade dom om att få leka. Men det får bli nästa gång.. då har jag ju min mkt kompetenta assistent med mig.. så då ere no worries.

Imorrn ska vi hade bastukväll här hemma.. Får se hur stora delar av tjejligan som behagar dyka upp. Men Sofie's och Anna e ju rätt säkra kort. Har inte använt bastun på läänge nu. Så det är dags.

På fredag bär det av till Stockholm igen. Längtar faktiskt rätt mkt efter det! Det känns som det var så länge jag träffade killarna där uppe nu.. dom jag saknar mest är Larsson, Nilsson, Nordström o Kerro... och iof  Norén och.. ja allihop egentligen minus några idioter :P Kommer bara bli LITE stimm på logementet på kvällarna. jag räknar med 0-5 minuters sömn under dessa dagar. Men ärligt talat skiter jag fullständigt i om jag får sova eller inte. Jag vill bara umgås med my prescious 3 grupp självmordstrupp så mkt som möjligt . Det är bara den här helgen och tysklandsresan kvar nu. Men sen ska dom komma hit nästa sommar också, det har vi redan bestämt. Då blir det reunion och grejjer i lilla viken.
Fick ett mejl av Kapten Hjelm igår med dagsprogram.. Måste erkänna att det ser JÄVLIGT soft ut! Wiiee..
Bara drilltroppsträna lite , äta och va ledig.
Jag kan leva med de!

Persic och jag ska rida på fredageftermiddagen.. har pratat med Löjtnant Scheinius så han har bokat min lilla söte Krut åt mig. Fasen vad jag saknar den pållen han är verkligen perfect match ;)
Han kan allt, han är o lita på när det väl gäller men ändå så e han lite busig o bockar o har sig.. Om jag har möjlighet ska jag köpa honom när dom pensionerar honom. Aja, nog snackat om hästar.
På fredag blir det Babitsa och Babuschka, tjenski o självmordstrupp igen.. :)

Man inser inte hur KUL det är i lumpen. Visst, jag var medveten om att jag hade kul och bra vänner där men inte hur fruktansvärt bra man har de egetligen. Jag skulle lätt kunna bo med 13 pers i ett rum i ett år till. Alltid nån o snacka med, alltid någon att gå ut med, hitta på nått.. cykla till prisextra med kerro, skjutsas hem i en kundvagn.. komma tillbaka o hitta någon däckad på toan kl 08 på morgonen. Så sjuka saker och så SJUKT kul! Kommer verkligen aldrig glömma min 11 månader som soldat.
Och nu är man bara en vanlig liten civil skit :P

Näe, den här helgen blir nog riktigt kul.
Och visst längtar jag till fredag, men bara en tiondel så mkt som jag läntar till söndag kväll 19:30 för då får jag träffa Viktor igen! Det känns som en evighet sen jag fick titta in i hans fina ögon o krama honom hårt nu.
Men det är bara 2 nätter kvar hemma sen är det Stockholm och sen får jag träffa dig..
Ska njuta av varje sekund!!



/  L e j o n q v i s t  ©

Måndag

Idag ska jag ut o käka på restaurang med mamma!
Men nu ska jag städa mitt rum.
Kan inte det där himla visumet komma nångång? ..

Mer förkylning åt folket!

Varför ska jag ha sånt oflyt och bli sjuk för?
Det är så långtråkigt och vara hemma.
Har lust o träna.. känns som man har mycket energi men huvvet hänger liksom inte med riktigt i svängarna.
Och så nyser jag hela tiden.. men nu kan jag iaf prata som normala civiliserade människor vilket jag ser som ett stort +
hehe
Det är lite jobbigt när man måste ta i som om man skulle skrika något till en person 4 mil bort bara man vill säga något.
Ska kurera mig lite nu..
Sen när allt e frid o fröjd igen då jävlar..
då ska jag inte va så lat och bara va hemma.
Jaja, det finns dom som har större problem än lite förkylning ..
Jag har det rätt bra ändå!! :)

Igår var jag hos Anna. Vi kollade på Brokenheartkid och bakade kladdkaka.. fast det var mest  Anna som bakade. Ju fler kockar..
Filmen kan jag säga får 2 toastes av 5 möjliga.
Det var ingen höjdare med andra ord. Men wtf.. den gick o se. Inte för vi kollade så mycket, snackade mest kändes det som. Och åt :D haha.
Men fick ett tips om en film som hette P.S I love you som Anna hade sett och tyckte om. Hon har ungefär samma smak som jag så det blir nog o gå o se den filmen.

Övriga deltagare denna afton var Sofie's Emelie och Emma.
Dom hade väldigt kul åt mig på 2 punkter:
1. Jag hade parkerat min cykel på bilparkeringen.
Alltså helt fel som vanligt.
Jag lyckas aldrig parkera min cykel där den ska va.. orkar inte engagera mig i sånt helt enkelt. Det är fan konstigt att den inte har blivit bortfraktad någon gång.
2. Jag träffade Lollo på arbetsförmedlingen häromdan och trodde att hennes pojkvän var hennnes bror!
Haha.. det är kanske lite typiskt mig också men hur lätt är det o ha koll? Jag har liksom varit i Stockholm ett år hur ska jag kunna ha koll på alla här hemma?!
Det var dock sjukt kul ändå. :D
Och han var lik hennes bror, det sa t.o.m Sofie! Så jag fick lite medhåll iaf!! ;)

På tal om annat:
Hoppas det går o kombinera ihop Sophie's 20års partaj med Lindas inflyttningsfest.. vore ju riktigt kul om man kunde komma på båda. Ibland vore de bra o kunna dela på sig. Men Linda verkade riktigt pepp på att komma hit. Det har hon ju velat länge..
Det vore skojj o träffa Emil med! Jag har ju inte godkänt honom än ;)
Men han verkar grymt trevlig. Pratade med mamma o pappa idag om att ta hem lite folk och dom hade inga problem med det. Sen kommer nog Viktor hit då också. Fan vad kul vi kommer ha om mina planer går som dom ska!
Sophie hade bjudit 40 pers + mina lumpare så då blir de ett gäng!
O Lindas inflyttningsfest lär bli sjukt kul. Om jag känner den damen rätt.
Aja, nu ska jag gå o dra något gammalt över mig och knarka alvedon och näsdroppar!



// Freulin Löwezweig

No words can say it.


Första ögonkastet, nej sånt existerar inte i det verkliga livet.. sa jag som alltid skulle vara så logisk och förståndig.
Men så kom du där..
Och nu känns det som allt jag sa och levde efter innan bara var strunt.
Kärlek är inget som kommer efter ett tag.. som växer fram.
När man väl stöter på den så är det så uppenbart.
Jag som inte klarade gulligull.. men nu är det som om alla mina tankar enbart består av det.
Så det är så här det känns att vara kär?
O jag som inbillade mig att jag visste det.
Jag visste ingenting.
Nu har jag känt det.. och jag vill aldrig att den här känslan ska försvinna.

Du har mitt hjärta.
Det finns inget som kommer få mig att ändra mig när det gäller dig.

Du har visat mig något helt annat..
Jag känner inte ens igen mig själv längre.
Jag visste inte att livet kunde kännas såhär underbart?
Jag har allt jag kan önska mig nu.. jag har dig.
Den finaste människan jag någonsin har träffat., och nu är du min?
Jag tror aldrig jag riktigt kommer få in det i huvudet.
Det är för bra för att vara sant. Det här måste vara en dröm.. och snart kommer någon och väcker mig och tar mig till baka till mitt vanliga gamla liv.

Jag saknar dig redan.. Jag saknade dig så fort du försvann.
För en månad sen hade jag aldrig träffat dig.
Hur har jag klarat mig ett helt liv?
Du var så nära, så länge.
Men jag var inte nåbar då.
Så inne i mig själv och mitt mål, att klara lumpen.


Nu har du öppnat mitt hjärta och vänt upponer på hela min värld.

Hur mycket jag än skriver här finns det inga ord som kan beskriva vad jag känner inom mig just nu.

Veckan

Hemma igen.
Detta var en omtumlande vecka.. lätt den bästa veckan jag har varit med om.
Jag är så glad :)
nu ska jag sova..
godnatt!

RSS 2.0